Too Cool For School Egg Cream Mask Firming Тканинна яєчна маска для обличчя

Web ID: 7351

126 грн
У кошик

В наявності: Так

Виробник: Корея

Доступні розміри:

  • Доставка
    • Самовивіз: м.Лубни, проспект Володимирський, 9-а"
    • Кур’єрська доставка по м. Лубни
    • Доставка ТК Нова Пошта, Інтайм, УкрПошта
  • Оплата
    • Поповнення банківської картки «Приватбанку»
    • Оплата готівкою
    • Онлайн-оплата LiqPay

Тканинна маска для обличчя Egg Cream Mask Firming миттєво покращує стан і зовнішній вигляд сухої шкіри, що втратила пружність.Склад маски збагачена натуральними екстрактами, які надають комплексну дію, покращує стан і зовнішній вигляд шкіри. Гіпоалергенна формула не містить парабенів, сульфатів і мінеральної олії.

Продукт призначений для зів’ялої та тьмяної шкіри. Ультратонка маска з мікрофібри просякнута яєчним жовтком і білком та колагеном, що забезпечує інтенсивне живлення, повернення пружності та еластичності. Всього за 20 хвилин шкіра стає помітно зволоженою, пружною та сяючою.

Тканинне полотно щільно прилягає до контурів обличчя, забезпечуючи ефективну доставку активних інгредієнтів в глибокі шари шкіри. Продукт не залишає відчуття липкості та масного блиску.

Використання:Накладіть маску рівномірно на очищену і тонізовану шкіру обличчя. Уникайте зони навколо очей і губ. Залиште на 15-20 хвилин. Потім акуратно зніміть маску і легкими масажними рухами розподіліть залишки есенції по шкірі до повного вбирання.

Склад:Water, Butylene Glycol, Glycerin, Glycereth-26, Caprylic/Capric Triglyceride, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Polysorbate 60, Sodium Hyaluronate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Dimethicone, 1,2-Hexanediol, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Egg Yolk Extract, Sodium Polyacrylate, Arginine, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Adenosine, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Collagen, Albumen Extract, Ubiquinone, Disodium EDTA, Fragrance.

Будь ласка,авторизуйтесь , щоб залишити коментар.